opbyg stærke kunderelationer

WordPress Hjemmeside

En hjemmeside skal ikke bare vække opmærksomhed. En hjemmesides rolle er at tiltrække og engagere brugeren, samt kommunikere dit brand og øge bevidstheden om et produkt eller en service.
Wordpress CMS Hjemmeside

Online Identitet

En professionel hjemmeside er for enhver virksomhed et afgørende element for succes og for en bæredygtig vækst. 

I en digital verden er førstehåndsindtryk afgørende, og en god hjemmeside er en del af nøglen til succes og konverteringer. 

Vi kender det alle fra os selv – en lille irritation over design eller funktionalitet på en hjemmeside kan gøre at man forlader den på kort tid for at finde en anden hjemmeside, som forhandler samme produkt eller service.

 

Ny WordPress hjemmeside

Eksperter med +10 års erfaring i WordPress

Wordpress Market Share

WordPress har mange muligheder

Vi har valgt at specialisere os i WordPress CMS hvilket der er flere grunde til. Hele 63.3% af alle hjemmesider er lavet i WordPress, hvilket giver din hjemmeside en stor fleksibilitet fremadrettet, samt WordPress er Open Source hvilket betyder platformen er gratis at bruge.

I sammenblanding med vi er et internationalt team har vi mulighed for at lave gode og billige løsninger til vores kunder.

 

Vi har lavet alt fra mindre hjemmesider til store hjemmesider med tusindvis af produkter og mange forskellige integrationer til eks. ERP, Marketing Automation platforme og mange mange andre systemer.

WordPress er en Omkostningseffektiv løsning

Vi forstår nødvendigheden af at arbejde på ens hjemmeside forskellige tidspunkter på døgnet. Derfor har du mulighed for at vælge en support plan med adgang til support 24/7, hvor du får en direkte kontakt.

I og med vi arbejder internationalt for at opnå de bedst mulige priser for vores kunder, kan det være nogle tekniske spørgsmål vil blive besvaret på engelsk. Ønskes dette ikke respektere vi selvfølgelig dette.

Wordpress CMS - en billig løsning
hvad får din virksomhed?

Vi skaber gode rammer for din hjemmeside

 Vores projektramme gør det muligt for os at hjælpe virksomheder ligesom dinmed at skabe gode, moderne og effektive hjemmesider, der kombinerer teknologien med UX- og marketingelementer der kan levere resultater fra dag 1 – hele dette inden for et meget fornuftigt budget.

Er WordPress et godt CMS?

3 gode grunde til at vælge WordPress

Skalerbar

Wordpress er bygget på en open source-platform med et stærkt udviklerfællesskab. WordPress fungere rigtig godt hvis den er lavet korrekt, og en WordPress hjemmeside kan skaleres fra at være en mindre hjemmeside til at rumme en webshop med tusindvis af produkter.

Nemt at bruge

Wordpress er kommet langt siden lanceringen i 2003. På trods af sin kompleksitet er WordPress blevet meget brugervenlig for dig der vil arbejde med hjemmesiden selv. De problemer du møder med en WordPress hjemmeside vil du altid kunne finde hjælp til.

Integreret platforme

I og med WordPress har så stor en markedsandel i verden vil andre platforme stort set altid have en mulighed for at lave integration med din hjemmeside. Derfor er WordPress utrolig fleksibel og giver gode muligheder for udvikleren at lave specielle funktioner på hjemmesiden.

“Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Online Relation. Jeg må indrømme, at jeg ikke helt vidste hvad jeg skulle forvente inden vores første møde. Men jeg blev så positivt overrasket. Online Relation lytter til ens ideer, og sætter fokus på kundens ønsker og behov.

Vi har både været tilfreds over sammenarbejdet og det produkt vi har fået ud af det.”

Flemming bui
Bui Hotels

Transparente priser og planer

Et langvarig samarbejde handler om ordentlighed, transparens og eksekvering. Derfor er vi altid transparente med konkrete priser og hvad din virksomhed får for pengene.

Basis

Til virksomheden som har brug for en enkelt hjemmeside
5.000 kr ekskl. moms​.
 • Installation og konfiguration af WordPress
 • Installering af udvalgt tema
 • Opsætning og udvikling af ny hjemmeside
 • Op til 10 sider
 • 1 kontakt form
 • 1 times oplæring

Standard

Til virksomheden som vil arbejde dynamisk med hjemmesiden og opnå højere placeringer i søgemaskiner.
7.500 kr ekskl. moms​.
 • Installation og konfiguration af WordPress
 • Installering af tema bygget på Elementer Pro
 • Opsætning og udvikling af ny hjemmeside
 • Op til 20 sider
 • 2 kontaktforme
 • Opsætning af Google Tag Manager
 • Opsætning af Google Search Console
 • 2 timers oplæring
Populær

Pro

Til virksomheden som ønsker en større hjemmeside, hvor der er konkrete mål med skalering, placeringer i søgemaskiner. Prisen vil variere alt efter dine ønsker.
+ 10.000 kr ekskl. moms​.
 • Installation og konfiguration af WordPress
 • Installering af tema bygget på Elementer Pro
 • Opsætning og udvikling af ny hjemmeside
 • Opsætning og udvikling af ny hjemmeside
 • + 20 sider
 • +3 kontaktforme
 • Opsætning af Google Tag Manager
 • Opsætning af Google Search Console
 • Opsætning af Meta pixel
 • Integration med nyhedsbrev platform
 • 4 timers oplæring

FAQ om WordPress Hjemmeside

Det kan være svært at finde rundt i alle de tekniske muligheder der eksistere i dag. Derfor kan du har se de spørgsmål vi oftest får.

Nej det er der ikke nødvendigvis. Det at bruge WordPress er gratis, men der kan opstå flere omkostninger hvis du ønsker enten specielle funktioner eller der er brug for ekstra plugins til at imødekomme dine ønsker til hjemmesiden.

Et eksempel på ekstra omkostninger kan være en licens til Elementor Pro eller Custom forms, som ofte skal bruges når specielle funktioner skal implementeres.

Når vi laver en hjemmeside til din virksomhed vil vi altid anbefale at tilkøbe en hosting og vedligeholdelsesplan hos os. Det er et fast beløb pr. måned, hvor prisen afhænger af hvilken pakke du vælger. Dermed er du sikret at din hjemmeside altid er sikret mod hackerangreb, at både WordPress Core, Plugins og tema er opdateret, og hvis hjemmesiden går ned er det vores ansvar at få den gendannet.

WordPress er utrolig brugervenligt og hvis du ønsker selv at opdatere din hjemmeside kan du sagtens lære det. Naturligvis vil du altid løbe ind i problemer, som du kan få svært ved at løse. Vi har en god WordPress supportløsning, som du kan gøre brug af og vi har lavet mange WordPress guide videoer på vores blog, som du kan gøre brug af.

WordPress er responsivt hvilket betyder at du får en flot visning af din hjemmeside på alle enheder.

Du har nogle mindre faste udgifter til dit domænenavn og Punktum, som du skal betale. Vi tilbyder serverplads, gratis SSL certifikat og en vedligeholdelsesaftale til en fast månedlig pris og ellers kan du vælge din hostingudbyder.

Det er afhængig af hvor omfangsrigt din hjemmeside skal være, så derfor er der ikke noget konkret svar på det. For mindre hjemmesider vil leveringstiden fra introduktionsmødet til hjemmesiden er live ca. 30 dage – med forbehold. Ønsker du selv at levere tekst, billeder og grafik m.m. kan projektet tage længere hvis det ikke leveres indenfor aftalt deadline.

bloggen

Relaterede guides

Bliv inspireret til at blive klogere i alt ligefra Digital Marketing til Webudvikling. Få tips og tricks til hvordan du selv kan komme i gang med SEO og se videoguides til hvordan du bruger WordPress & WooCommerce.
Holistisk marketing
Digital Marketing
Mads Kristensen

Holistisk Marketing

Holistisk markedsføring er en tilgang, der går ud over traditionelle metoder ved at betragte virksomhedens markedsføringsaktiviteter som en sammenhængende og integreret helhed.

Læs Mere »
Multichannel Marketing-Strategi
Digital Marketing
Mads Kristensen

Multi-Channel Marketing Strategi

Mange virksomheder bruger en multi-channel marketingstrategi til at styre deres kommunikation med deres kunder, hvilket efterlader de fleste af disse kanaler

Læs Mere »

Skal vi tage en snak om en WordPress Hjemmeside løsning?

Siteground Hosting

Lukrative hosting og vedligeholdelsplaner