opbyg stærke kunderelationer

WooCommerce Webshop

Fokuser på at skabe vækst i din virksomhed, skrive godt indhold og alt det andet sjove. Uddelegere de tekniske udfordringer med hjemmesiden til os.
Hjælp til Wordpress

Skarp WooCommerce Udvikling

Din webshop skal være skarp og brugervenlig. I følge dansk statistik handler 4 ud af 5 danskere online, og en potentiel kunde er hurtigt videre til en anden hjemmeside, hvis din virksomheds hjemmeside ikke fungere optimalt.

WooCommerce kan alt, hvad du behøver for at åbne eller udvikle din webshop. Vi kan hjælpe dig med at lancere din WooCommerce webshop, hvor både vores kreative intenationale team og WordPress udviklere er inde over projektet.

 

Online Relation

Eksperter med +10 års erfaring i WordPress

WooCommerce Webshop

Responsiv design

Responsiv webdesign er et vigtigt aspekt af en hjemmeside. Derfor arbejder vi altid ud fra princippet: “Mobile first”.

Vi går ikke på kompromis med “Best practice” principper og det gælder for hvert projekt. Vores mange års erfaring har lært os at realisere visioner for virksomheder ved at have et stærk team på front-end og backend. Alle i vores team har en mening og det er det som driver os frem mod de bedste løsninger hver dag.

Vi udvikler mindre webshops med få produkter, men også store og komplekse webshops, som kræver en kompleks programmering og logik.

Alt er muligt med WooCommerce

Online Relation specialiserer sig i at skabe skræddersyede digitale webshop løsninger tilpasset de komplekse behov i din virksomhed. Vi forstår, at din hjemmeside er hjørnestenen i din online identitet, og vores tilgang sikrer, at hvert projekt vi påtager os, er præcist afstemt med dine strategiske mål.

Vi elsker udfordringer og vi udfordre grænserne for hvad WooCommerce kan gøre. Vi har bl.a. udviklet komplekse take away systemer, ordre håndteringssystemer, lagerhåndteringssystemer til webshops der omsætter for +50 millioner kr.

WooCommerce Webshop SEO
Skab succes

Vi eksekvere på hvad vi siger

At vælge den rigtige virksomhed til at håndtere din markedsføring og web-løsninger er en stor beslutning, som kræver den rigtige mavefornemmelse og sikkerhed i de resultater du får ud af din investering.

Skab Succes

3 fordele ved at arbejde med WooCommerce Webshop

Skalérbar

WooCommerce giver dig mulighed for at vækste din online forretning ved at tilbyde en skalerbar og fleksibel webshop, der nemt kan tilpasses din virksomheds udvikling.

Brugervenlig

Med et intuitiv kontrolpanel er WooCommerce let at administrere, hvilket gør det nemt for dig at opdatere produkter, holde styr på lagerbeholdning og håndtere ordrer uden besvær.

Funktioner

WooCommerce har en åben API hvilket betyder din websop kan tilpasses efter dine unikke behov. Vi udvikler skræddersyede løsninger og øger din online tilstedeværelse.

“Online Relation har været en uvurderlig hjælp samt støtte i forbindelse med opstart af egen webshop. Online Relation har altid været klar til at hjælpe i det sekund, jeg stødte ind i problemer. Jeg er blevet involveret i de support spørgsmål jeg har haft, således processen også blev lærerig for mig. Jeg kan klart give mine varmeste anbefalinger! ”.

Benedikte
Bene Soie

Transparente priser og planer

Et langvarig samarbejde handler om ordentlighed, transparens og eksekvering. Derfor er vi altid transparente med konkrete priser og hvad din virksomhed får for pengene.

Standard

Med denne plan får du et 5 timers klippekort. Vi fakturere ikke pr. påbegyndt kvarter, men påbegyndt minut, hvilket sikrer du får mest muligt ud af din WordPress Support investering.
2.250 kr pr. klippekort ekskl. moms
 • 5 timer support
 • Support i åbningstid
 • Wordpress support
 • WooCommerce support

Pro

Med denne plan får du et 10 timers klippekort . Vi fakturere ikke pr. påbegyndt kvarter, men påbegyndt minut, hvilket sikrer du får mest muligt ud af din WordPress Support investering.
3.750 kr pr. klippekort ekskl. moms
 • 10 timer support
 • 24/7 support
 • Wordpress support
 • WooCommerce support
 • Virus & Malware fjernelse
 • Videoguide til dig af løsningen
 • Spar 750 kr ift. standard plan
Populær

Fleksibel

Ønsker du en fleksibelplan, hvor fakturering sker en måned bagud er dette en god løsning. Før en problemstilling løses vil du få et estimat, og der faktureres pr. påbegyndt kvarter.
498 kr pr. time ekskl. moms
 • Opgave estimeres skriftligt
 • 24/7 support
 • Wordpress support
 • WooCommerce support
 • Virus & Malware fjernelse​
 • Videoguide til dig af løsningen
 • Avancerede support spørgsmål
 • PHP fejlfinding & rettelser
 • Flytning af hjemmeside host
 • Efterfølgende monitorering

Transparente priser og planer

Et langvarig samarbejde handler om ordentlighed, transparens og eksekvering. Derfor er vi altid transparente med konkrete priser og hvad din virksomhed får for pengene.

Standard

Enter your description
450 kr pr. måned
 • List Item #1
 • List Item #2
 • List Item #3

Pro

Enter your description
450 kr pr. måned
 • List Item #1
 • List Item #2
 • List Item #3
Populær

FAQ om WooCommerce Webshop

Det kan være svært at finde rundt i alle de tekniske muligheder der eksistere i dag. Derfor kan du har se de spørgsmål vi oftest får.

Som vi ved, er WooCommerce en populær platform, så der er mange grunde til, at du kan betragte det af skifte til WooCommerce som en god mulighed – især hvis du har en eksisterende WordPress hjemmeside. Her er 12 grunde til at vælge WooCommerce;

 1. I og med én af vores værdier er at lave omkostningseffektive løsninger går vi meget op i at bruge Open Source platforme, som stadigvæk har mange muligheder for at imødekomme de tekniske muligheder der er i dag. Ligesom WordPress og Marketing Automation platformen Mautic er WooCommerce også gratis at bruge, og der er uendelige muligheder for integrationer og automatiseringer.
 2. WooCommerce er meget fleksibel og kan tilpasses dine behov.
 3. Du kan imødekomme globale krav med flere valutaer, skatte-, forsendelses- og betalingsmuligheder. Dermed kan du nå kunder fra hele verden. Vi har lavet flere løsninger for kunder der sælger internationalt.
 4. Du kan drage fordel af en sikker, hurtig og skalerbar infrastruktur. Så behøver du ikke bekymre dig om ydeevnen og sikkerheden af din hjemmeside hvis du vil skalere din webshop.
 5. Brugeren kan sælge hvad som helst over hele verden.
 6. Der er lagerstyring, og der kan laves integrationer til eks. ERP-systemer.
 7. Man kan opbygge sin database og bruge den database til markedsføring og kampagner.
 8. Det er relativt sikkert system hvis man tager sine forholdsregler.
 9. WooCommerce er nemt at bruge.
 10. Der er mange muligheder for betalingsgateway. Vi plejer at anbefale en løsning med Pensopay.
 11. Skatter og moms bliver tilføjet baseret på geografisk placering.
 12. Det er SEO-venligt – eks. i sammenspil med Yoast SEO.

 

Ja! WooCommerce er designet til at fungere med WordPress. Hvis du allerede har en WordPress hjemmeside, kan du integrere WooCommerce i hjemmesiden og starte din egen webshop. For at komme i gang skal du installere det gratis WooCommerce-plugin fra WordPress-repositoriet og opsætte din webshop. Når du har gjort det, kan du tilføje produkter, vælge betalingsmetoder, tilpasse din butiksdesign og meget mere. Med WooCommerce og WordPress, der arbejder sammen, har det aldrig været nemmere at oprette en webshop!

Der er naturligvis en masse tekniske foranstaltninger og udfordringer, som vi gerne hjælper dig med. Eks. skal du have oprettet en betalingsgateway og indløseraftale, som kan være lidt udfordrende at komme i gang med. 

Ja vi har lavet et nyt tiltag til 2024, hvor vi laver små videoguides. Selvom WooCommerce er intuitivt at bruge, så kan det svært at finde ud af hvordan man eks. laver variable varer osv.

Du kan løbende følge med i vores videoguides her.

Ja det kan vi godt. Vi har lavet mange konverteringer fra bla. Shopify og Magento. Typisk ser vi vores kunder skifte fordi WordPress og WooCommerce er så fleksibel og billigere at udvikle funktioner i.

WooCommerce er utrolig skalerbar og tilbyder en fleksibel platform, der hurtigt kan tilpasse sig for at imødekomme væksten i din virksomhed.

Med vores hurtige hosting løsning kan din webshop nemt håndtere øget trafik med både nye og tilbagevendende kunder. Derudover er den designet med international e-handel for øje, med oversættelsesmuligheder på tværs af flere sprog og mulighed for at vise priser i brugerens lokale valuta. Med WooCommerce’s skalerbarhed kan du nemt nå og engagere kunder overalt i verden.

Ja det kan du. Vi bygger alle vores webshop med den mest populære builder Elementor. Det gør det nemt for dig at redigere i front-end, og man kan endda bygge porduktsider og kategorier fra bunden. 

bloggen

Relaterede guides

Bliv inspireret til at blive klogere i alt ligefra Digital Marketing til Webudvikling. Få tips og tricks til hvordan du selv kan komme i gang med SEO og se videoguides til hvordan du bruger WordPress & WooCommerce.
Holistisk marketing
Digital Marketing
Mads Kristensen

Holistisk Marketing

Holistisk markedsføring er en tilgang, der går ud over traditionelle metoder ved at betragte virksomhedens markedsføringsaktiviteter som en sammenhængende og integreret helhed.

Læs Mere »
Multichannel Marketing-Strategi
Digital Marketing
Mads Kristensen

Multi-Channel Marketing Strategi

Mange virksomheder bruger en multi-channel marketingstrategi til at styre deres kommunikation med deres kunder, hvilket efterlader de fleste af disse kanaler

Læs Mere »

Skal vi tage en snak om en WooCommerce Webshop løsning?

Siteground Hosting

Lukrative hosting og vedligeholdelsplaner