opbyg stærke kunderelationer

PHP Udvikling

Vi udvikler komplekse plugins og unikke funktioner til din Wordpress hjemmeside og WooCommerce webshop. Lad os bringe din digitale vision til live!
PHP Programmering

Specialfunktioner til hjemmesiden

Vi sætter en stor ære i at udvikle avancerede WordPress-plugins og skaber skræddersyede funktioner, der opfylder din forretnings unikke behov. Vores erfarne PHP-udviklere kombinerer ekspertise med kreativitet for at bringe dine digitale visioner til verden. Vi vil tillade os at kalde os selv specialister med vores lange portfolio af ønsker vi har søsat for vores kunder.

Uanset om det er specialfunktioner til din hjemmeside eller tilpasninger af eksisterende plugins, er vi klar til at levere løsninger, der skiller sig ud og imponerer.

Vi fungere som sparringspartner på dine ideer, og vi forvandler ideer til kode, som skaber værdi for din virksomhed.

online relation

Eksperter med +10 års erfaring i WordPress

Take Away system i WordPress

Vi skræddersyer dit behov

Med en solid baggrund inden for WordPress-udvikling går vi ud over standarden ved at skabe hjemmesider uden brug af købte temaer – medmindre du ønsker det. Vores erfarne PHP-udviklere leverer skræddersyede løsninger, der matcher dine specifikke krav og skaber en unik online identitet.

Vi har mange spændende cases helt fra et take away system, til et lager og ordre håndtering med mange integrationer, heriblandt ERP system, SMS gateways og meget meget mere.

Plugin-udvikling til din funktionalitet

Vi har udviklet utallige tilpassede WordPress-plugins, der imødekommer vores kunders unikke behov for ekstra funktionalitet. Uanset om det drejer sig om en avanceret webshop, specialtilpassede formularer eller avancerede interaktive elementer, er vores team klar til at løse udfordringen.

Ingen Opgave Er For Stor – Vi Elsker Udfordringer!

Med vores team af erfarne PHP-udviklere er der ingen opgave, vi ikke kan håndtere. Vi er stolte af at have mødt og overgået alle vores kunders forventninger, uanset hvor komplekse opgaverne måtte være.

PHP programmering
what you get

Qui adipisci modi sed voluptas tempora aut rerum?

When you partner with Numerique, you’ll gain access to our full range of paid SEM services. These services are designed to optimize every facet of your paid advertising, including:

Skab Succes

Lorem ipsum dolor sit amet. Ad expedita optio ea

Dolor

Udvid kendskabet om din virksomed med en relativ billig klikpris, og engager målgruppen med konverteringsvenlige annoncer i form af billeder, videoer og animationer.

Ipsum

84% af den danske befolkning mellem 16-74 årige har en facebook profil og 54% har en Instagram profil. Det giver mulighed for at nå stort set hele Danmarks befolkning.

Lorem

Udnyt Facebook Pixel og øg salget af dine produkter/tjenester ved at vise annoncer til de personer, som har besøgt din hjemmeside eller inteageret med din virksomhed online.

“Vi har fået udviklet et omfattende system til vores WordPress hjemmeside. Vi sælger svejsemaskiner, som hver har mange unikke tillægsprodukter, samt hver kunde får et unikt certifikat, som altid skal være til rådighed. I vores backend på hjemmesiden har vi bl.a. fået felter til rådighed på produktniveau, som udskriver data baseret på svejsemaskinernes kategorier. Ligeledes er hjemmesiden forberedt til en integration med vores ERP-system”.

Poul Bonde
Direktør | Ritek A/S

Transparente priser og planer

Et langvarig samarbejde handler om ordentlighed, transparens og eksekvering. Derfor er vi altid transparente med konkrete priser og hvad din virksomhed får for pengene.

Standard

Med denne plan får du et 5 timers klippekort. Vi fakturere ikke pr. påbegyndt kvarter, men påbegyndt minut, hvilket sikrer du får mest muligt ud af din WordPress Support investering.
2.250 kr pr. klippekort ekskl. moms
 • 5 timer support
 • Support i åbningstid
 • Wordpress support
 • WooCommerce support

Pro

Med denne plan får du et 10 timers klippekort . Vi fakturere ikke pr. påbegyndt kvarter, men påbegyndt minut, hvilket sikrer du får mest muligt ud af din WordPress Support investering.
3.750 kr pr. klippekort ekskl. moms
 • 10 timer support
 • 24/7 support
 • Wordpress support
 • WooCommerce support
 • Virus & Malware fjernelse
 • Videoguide til dig af løsningen
 • Spar 750 kr ift. standard plan
Populær

Fleksibel

Ønsker du en fleksibelplan, hvor fakturering sker en måned bagud er dette en god løsning. Før en problemstilling løses vil du få et estimat, og der faktureres pr. påbegyndt kvarter.
498 kr pr. time ekskl. moms
 • Opgave estimeres skriftligt
 • 24/7 support
 • Wordpress support
 • WooCommerce support
 • Virus & Malware fjernelse​
 • Videoguide til dig af løsningen
 • Avancerede support spørgsmål
 • PHP fejlfinding & rettelser
 • Flytning af hjemmeside host
 • Efterfølgende monitorering

Transparente priser og planer

Et langvarig samarbejde handler om ordentlighed, transparens og eksekvering. Derfor er vi altid transparente med konkrete priser og hvad din virksomhed får for pengene.

Standard

Enter your description
450 kr pr. måned
 • List Item #1
 • List Item #2
 • List Item #3

Pro

Enter your description
450 kr pr. måned
 • List Item #1
 • List Item #2
 • List Item #3
Populær

FAQ om PHP Udvikling

Det kan være svært at finde rundt i alle de tekniske muligheder der eksistere i dag. Derfor kan du har se de spørgsmål vi oftest får.

Ja det har du. Hvis du har hostet din hjemmeside hos os kan du nemt tilgå kildekoden via serveren.
Vi tager dog ikke ansvar for funktionaliteten af det vi har udviklet hvis der ændres i kildekoden. 

I WordPress er PHP et server-side programmeringssprog, der anvendes til at behandle og generere dynamisk indhold. PHP fungerer i tæt integration med WordPress, da det er det primære sprog WordPress er bygget på.

Her er 5 hovedpunkter om PHP i forhold til WordPress:

Teknologi: WordPress er bygget på PHP og MySQL. PHP bruges til at håndtere serveropgaver og generere HTML-sider dynamisk baseret på anmodninger.

Temafunktionalitet: I WordPress-temaer skrives PHP-kode til at definere struktur, layout og funktionalitet. Det giver os – designere og udviklere mulighed for at skabe brugerdefinerede designs og tilpasse hjemmesidens udseende og adfærd til din virksomhed.

Plugin-udvikling: WordPress-plugins, der tilføjer ekstra funktioner og funktionalitet til en hjemmeside, skrives ofte i PHP. Dette muliggør udvidelse af WordPress’ standardfunktionalitet og tilføjelse af brugerdefinerede funktioner.

Databaseinteraktion: PHP bruges til at oprette forbindelse til og interagere med MySQL-databasen, hvor WordPress gemmer indhold, konfigurationsindstillinger og data. Det gør det muligt for WordPress at hente og gemme information dynamisk.

Actions og Hooks: PHP i WordPress anvender et koncept kaldet “actions” og “hooks.” Det giver os mulighed for at indlejre deres egne funktioner i WordPress og tilpasse, hvordan hjemmesiden fungerer.

I det store og hele er PHP rygraden i WordPress, og det spiller en afgørende rolle i at levere dynamiske og tilpassede oplevelser for brugeren af hjemmesiden. Det kan være udfordrende at vedligeholde en hjemmeside, og derfor har vi lavet billige hosting og vedligeholdelsesplaner til WordPress, som vi vil anbefale dig.

Det er meget forskelligt hvordan en løsning ser ud. Nogle gange kan det betale sig at få en årlig licens på et plugin vi har udviklet, da det vil være billigst for din virksomhed. At udvikle et plugin fra bunden er ofte en større opgave, og koster mange udviklingstimer. Derfor kan det være vi har udviklet et ligende plugin, som vi kan genbruge noget af kildekoden.

Hvis vi udvikler et plugin specifikt til din virksomhed, så er du ejer af det plugin, og der vil ikke være nogen licens til dette.

bloggen

Relaterede guides

Bliv inspireret til at blive klogere i alt ligefra Digital Marketing til Webudvikling. Få tips og tricks til hvordan du selv kan komme i gang med SEO og se videoguides til hvordan du bruger WordPress & WooCommerce.
Holistisk marketing
Digital Marketing
Mads Kristensen

Holistisk Marketing

Holistisk markedsføring er en tilgang, der går ud over traditionelle metoder ved at betragte virksomhedens markedsføringsaktiviteter som en sammenhængende og integreret helhed.

Læs Mere »
Multichannel Marketing-Strategi
Digital Marketing
Mads Kristensen

Multi-Channel Marketing Strategi

Mange virksomheder bruger en multi-channel marketingstrategi til at styre deres kommunikation med deres kunder, hvilket efterlader de fleste af disse kanaler

Læs Mere »

Skal vi tage en snak om en PHP Udvikling løsning?

Siteground Hosting

Lukrative hosting og vedligeholdelsplaner