Et markedsledende CMS, der er let at bruge, og som tilbyder dig en skræddersyet og fleksibel hjemmesideløsning.

WordPress er ideel til virksomheder, der ønsker at fokusere på at dele indhold af høj kvalitet på et brugervenligt CMS. WordPress er populært på grund af et meget stort udvalg af både gratis og betalte teamer, samt plugins som kan installeres uden den store tekniske viden.

En af de største fordele ved WordPress CMS er den store alsigdighed. WordPress kan bruges til meget små hjemmesider, og bruges som grundstenen i store udviklingsprojekter, hvor den dybe tallerken ikke skal laves først.

//onlinerelation.dk/wp-content/uploads/2020/09/wordpress-hjemmeside.jpg

WordPress installeres typisk direkte på dit domæne, og alt hvad du skal betale for er dit domæne og hosting. Du kan købe billige hosting, og når du skalerer, kan du opgradere dine hostingplaner. WordPress kræver dig vedligeholdelse. Hvis du vil slippe for den tekniske vedligeholdelse af WordPress, kan en hosting pakke fra Online Relation være en god mulighed for dig.

https://onlinerelation.dk/wp-content/uploads/2020/09/faa-lavet-en-wordpress-hjemmeside-1-1920x532.jpg

Din Success er missionen

Online Relation giver end-to-end WordPress-muligheder fra strategi og planlægning til hjemmesidedesign og udvikling såvel som fuld datamigrering, omfattende API-integrationer, skalerbarhed, ydeevne og langsigtet vejledning og vedligeholdelse. Online Relation har gode servicemuligheder og løsninger til nystartede virksomheder, små og mellemstore virksomheder.


Første indtryk af din virksomhed er vigtigt. Derfor er det afgørende at din hjemmeside afspejler din forretning.

Derfor findes der heller ikke nogen standardløsninger til en hjemmeside.

Design dækker alle de visuelle aspekter af hjemmesiden. At få design rigtigt betyder, at dit websted føles let at tage med på et øjeblik, og tilskynder kunden til at gøre, hvad du vil have dem til at gøre.

Godt design kan forbedre dine chancer for at få dette salg, tilskynde disse donationer – eller hvad der ellers er kernen i din organisation.

//onlinerelation.dk/wp-content/uploads/2020/09/wordpress-hjemmeside-forretning.jpg

“Din Online Identitet skal afspejle dit brand og forretningsmål“

//onlinerelation.dk/wp-content/uploads/2020/09/wordpress-hjemmeside-1.jpg

Online Relation er din partner, og ikke kun et firma du bruger til at få lavet en hjemmeside.

Online Relation tilbyder komplette WordPress design og udvikling af både mindre hjemmesider til de store komplekse løsninger med integrationer og funktioner, som kun din forretning måske har brug for. Med mange års erfaring er der ingen opgaver der for små eller store.

En hjemmeside løsning er skræddersyede og målrettet til at skabe resultater for din virksomhed, og du får en tæt dialog hele vejen, så du føler dig tryg i samarbejdet.

6 grunde til at overveje WordPress

Ingen licensafgifter

WordPress er open source, som betyder at alle kan se, redigere og udgive koder i WordPress. Der vil altid være en gratis version af WordPress.

Ingen leverandørlås

Hos Online Relation bliver du ikke bundet af lange kontrakter, og du kan skifte din udvikler og udbyder meget nemt.

Du ejer egen data

Online Relation låser ikke dine data. Du ejer alle dine data og kan gå væk med det når som helst uden gebyrer for at eksportere det!

Brugervenlig

Wordpress er bla. blevet så populært fordi det er nemt at bruge. Hvis du selv vil opdatere din hjemmeside, er der en minimal læringskurve.

SEO

WordPress giver dig en rigtig god start med SEO, og indeholder nogle rigtige gode “hands on” værktøjer til at komme i gang med SEO.

Integrationer

Skal din hjemmeside snakke sammen med andre systemer, er WordPress et oplagt valg, hvilket også gør WordPress meget skalerbart.

Leder du efter en design- og udviklingspartner?