Om Os

Digitale marketingløsninger designet til at generere omsætning

Teams

Vi er et lille, men perfekt sammensat internationalt team med 1 marketingkonsulent, 3 udviklere, 1 grafiker og 1 animator.

En grundsten i Online Relation er at lave omkostningseffektive web og marketingløsninger for mindre og mellemstore virksomheder. 

Om Os

Vores værdier

Transparens

Vi tror på at være transparent i håndteringen af alle vores kunder. Vi siger, hvad vi vil gøre, og gør, hvad vi siger.

Integretitet

Vi prioriterer ærlighed og integritet, og vi stræber altid efter at opbygge relationer med rod i tillid. Vi forstår, at tillid opnås ved konsekvent at opretholde vores kompromisløse standarder.

Enkelthed

Vi mener, at det at være ekspert ikke skal betyde, at det lyder kompliceret. Vi er ligetil med vores tilgang og gør altid vores bedste for at forenkle det, der tilsyneladende er komplekst.

Performance

At være i den digitale verden er data givet. Vi taler ikke kun om at have adgang til rapporter om visse målinger og KPIér. Vi sikrer, at hver kampagne udmønter sig i reel forretningsvækst.

Marketing og webløsninger

Vi har konkrete ideer til at eksekvere på din virksomheds visioner

Efter mange års erfaringer har vi erfaret, at hver marketingkanal har sine egne unikke fordele, men de fungerer bedst, når de kombineres strategisk med andre kanaler. Derfor giver vi vores kunder full-service-strategier, der udnytter en omfattende blanding af digitale kanaler til at øge synlighed, booste konverteringer og skabe omsætning.

Eksempler på kunder vi har gjort en forskel for:

Vores Team

Vi møder vores kunder i øjenhøjde

Hvad vores glade kunder siger om os