opbyg stærke kunderelationer

SEO

De fleste køb for en forbruger starter med en søgning på Google. Derfor er det enormt vigtigt din virksomhed arbejder på at rangere højt på søgemaskinerne.
Første Side På Google

De fleste køb starter på Google

SEO (Søgemaskineoptimering) er en af de mest kendte online marketing teknikker, og bidrager til forretningsvækst ved at optimere din hjemmesides indhold på en måde, der øger placeringen og relevansen i søgemaskinerne for nøjagtige søgeord specifikke for din virksomhed.

Ved at udforme og optimere SEO-venligt indhold opnår virksomheder organisk (gratis) synlighed i søgemaskinerne.

online relation

Vi starter fra starten

Mærkbar stigning i organisk trafik

Ved at anvende en strategisk tilgang til SEO-optimering har vi hjulpet vores kunder med ikke kun at fremskynde, men også skalere deres resultater, hvilket har givet dem eksponering på de første sider af Google for de mest vigtige søgeord for deres virksomheder.

Ikke kun det, men ved at optimere over 20 områder af indhold for hver kunde er vi i stand til at øge synligheden i søgemaskinerne med op til 100%+ inden for kun 3-6 måneder og efterfølgende markant øge organisk trafik med høj købsintention, hvilket i mange tilfælde fører til en mærkbar stigning i konverteringer eller salg.

Placer din hjemmeside foran dine drømmekunder

Dine services eller produkter fra din webshop skal placeres foran kunderne på de rigtige kanaler og på det rigtige tidspunkt. En strategisk kombination med SEO kan være at arbejde med Google Ads, Display annoncering og Google shopping, som supplere din online tilstedeværelse.

Naturlivis skal strategien afspejle det budget din virksomhed har til markedsføring. Der er uanede tilgange og tekniske muligheder for at tiltrække nye kunder og pleje de eksisterende. Derfor har vi et stort fokus på at holde omkostningerne nede ved eks. at bruge Open Source platforme, så du får mest muligt ud af hver annonce krone.

Skab succes

Vi eksekvere på hvad vi siger

At vælge den rigtige virksomhed til at håndtere din markedsføring og web-løsninger er en stor beslutning, som kræver den rigtige mavefornemmelse og sikkerhed i de resultater du får ud af din investering.

Skab Succes

3 fordele ved at arbejde med SEO

Synlighed

At booste din hjemmeside op ad rangstigen kan have en betydelig indvirkning på mængden af trafik, din hjemmeside modtager, og dermed også på din virksomheds succes. Vi er her for at give din virksomhed den synlighed, den har brug for.

Skalér Din Virksomhed

Ved at fokusere på brugeroplevelsen som en del af din On-Page SEO transformerer vi brugere i toppen af funnelen til langvarige kunder. Hvordan? Vi skaber en problemfri købsrejse til konvertering, som giver brugerne den det de har brug for, når de har brug for det.

Optimering

Vi optimere din hjemmesides sundhed, dens funktionalitet og arbejder med CRO. Dette er de aspekter, der har størst indflydelse på brugeroplevelsen, og dermed minimere antallet af potentielle kunder som afslutter deres session før et køb.

“Vi har brugt Online Relation, tildels som sparringspartner, men også udvikling af vores SEO strategi. Vi har en vision om en større online tilstedeværelse og her har Online Relation skabt en bæredygtig strategi, hvor vores online salg og tilstedeværelse er i eksplosiv vækst. Et resultat som vi er yderst tilfredese med”.

Jan Kristensen
Grønagergård Savværk A/S

FAQ om SEO

Det kan være svært at finde rundt i alle de tekniske muligheder der eksistere i dag. Derfor kan du har se de spørgsmål vi oftest får.

Organisk trafik er den trafik, som din hjemmeside modtager naturligt gennem søgemaskiner. Betalt trafik er derimod den trafik, din hjemmeside modtager gennem betalte annoncer, såsom Google Ads.

90% af søgninger på Google checker kun den første side af resultaterne. Så hvis du ikke er på den side, er chancerne for at skaffe nye kunder meget svært.

SEO er en vej for nye kunder til at finde dit brand og i sidste ende konvertere til et et salg. Ved at rangere højere i de organiske søgeresultater for de søgeord der er relevante for din virksomhed kan du opbygge tillid og autoritet.

Det er en del af den evigt skiftende Google-algoritme, der bestemmer, hvilke hjemmesider der er af høj kvalitet, relevante og overholder den bedste praksis for Google – lige nu.

SEO giver ikke hurtige resultater. Det er en langsom proces. Det er en langsigtet strategi for virksomheder der ønsker at arbejde sig op ad resultatsiderne. Resultatet er at du vil få kvalitetstrafik baseret på nøgleord, der er relevante for din virksomhed, og holde dig foran dine konkurrenter.

Men det tager tid og det er et arbejde som aldrig stopper, da Google ændre algoritmer flere gange om året.

Dette afhænger af din tilgang og hvad du forsøger at opnå med SEO. Men der ikke er nogen øjeblikkelig måde at opnå en bedre placeringer på søgemaskiner. Hvis et mål er øget trafik og salg på hjemmesiden vil sandsynligvis kræve mindst 6 måneder. 

Man kan dernæst spørge “Hvor mange timers arbejde skal man så bruge på det om ugen?”  Det afhænger af rigtig mange ting, som eks. din branche og budget. Lad os sige du har en relativ ny webshop som sælger damesko. Hvis man søger på Google efter Damesko er man oppe i mod virksomheder som Bootz, Zalando, Skoringen, Skoringen, Magasin osv. De har flere dedikerede medarbejdere i fuldtidsstillinger, som arbejder med SEO hver uge.

Derfor kan man ikke forvente en indsats på 8 timer om ugen vil bringe ens webshop på side 1, men dermed ikke sagt at det ikke er muligt. Tålmodighed og en vedvarende indsats er vigtigt for succes inden for SEO.

On-Site SEO er processen med at optimere sider på hele hjemmesiden, såsom meta beskrivelse, titel, overskrift-tags, URL-optimering, alt-tags, SCHEMA-implementering osv. På den anden side beskæftiger Off-Site SEO sig med andre vigtige aspekter som linkbuilding, domæneautoritet anmeldelser, forbedring af tilstedeværelsen på sociale medier osv.

Læs mere om On-Site SEO på vores blog. 

Succes inden for SEO kan måles ved hjælp af forskellige metrikker som organisk trafik, backlinks og placeringer for specifikke søgeord. Hos Online Relation leverer vi omfattende rapporter, der hjælper dig med at forstå fremgangen og resultaterne af de SEO-strategier der er aftalt. 

Du får ligeledes adgang til et SEO dashboard, som giver dig et visuelt overblik over de udvalgte metriks.

 

 
 
 
bloggen

Relaterede guides

Bliv inspireret til at blive klogere i alt ligefra Digital Marketing til Webudvikling. Få tips og tricks til hvordan du selv kan komme i gang med SEO og se videoguides til hvordan du bruger WordPress & WooCommerce.
Holistisk marketing
Digital Marketing
Mads Kristensen

Holistisk Marketing

Holistisk markedsføring er en tilgang, der går ud over traditionelle metoder ved at betragte virksomhedens markedsføringsaktiviteter som en sammenhængende og integreret helhed.

Læs Mere »
Multichannel Marketing-Strategi
Digital Marketing
Mads Kristensen

Multi-Channel Marketing Strategi

Mange virksomheder bruger en multi-channel marketingstrategi til at styre deres kommunikation med deres kunder, hvilket efterlader de fleste af disse kanaler

Læs Mere »

Skal vi tage en snak om en SEO løsning?

Siteground Hosting

Lukrative hosting og vedligeholdelsplaner