opbyg stærke kunderelationer

Meta annoncering

Vi kan hjælpe med at nå dine ideelle kunder og promovere din virksomhed effektivt.
facebook-instagram-ads

Optimér Din Online Synlighed

Meta annoncering, tidligere kendt som Facebook og Instagram annoncering, er en dynamisk og kraftfuld platform som kan bruges til at forstærke din virksomheds online synlighed og tiltrække en målrettet målgruppe. 

Hos Online Relation forstår vi essensen af effektiv meta annoncering og hjælper dig med at udnytte dens fulde potentiale. Vi er dygtige til at designe strategiske meta annonceringskampagner, som genererer betydelig vækst.

Online Relation

Tag Det Næste Skridt mod Digital Dominans

Facebook Ads

Præcision & målretning

Meta annoncering, når den implementeres korrekt, kan markant styrke en virksomheds online tilstedeværelse og målretning. Ved at udnytte metadata og målrettet annoncering kan din virksomhed øge synligheden, præcisionen og relevansen af annoncerne. Det fører til en forbedret målgruppeengagement, øget klikfrekvens og potentielt højere konverteringsrater. 

Meta annoncering giver også mulighed for nøjagtig rapportering af kampagner, hvilket gør det lettere at evaluere og optimere resultaterne, og dermed maksimere afkastet af din virksomheds marketinginvestering.

Dominans & Resultatorienteret

Meta annoncering er ikke blot et værktøj det er en strategisk indgangsvinkel til online markedsføring. Ved at kombinere Meta annoncering med andre digitale kanaler kan du opnå et sammenhængende og kraftfuldt i dit marketing økosystem.

Online Relation vil guide dig i retning af digital dominans og resultatorienteret vækst.

Kontakt os i dag for at starte rejsen mod en mere synlig og succesfuld online tilstedeværelse.

Meta Annoncering på facebook og Instagram
Skab succes

Vi eksekvere på hvad vi siger

At vælge den rigtige virksomhed til at håndtere din markedsføring og web-løsninger er en stor beslutning, som kræver den rigtige mavefornemmelse og sikkerhed i de resultater du får ud af din investering.

Skab Succes

3 fordele ved at arbejde med Meta annoncering

Brand Awareness

Udvid kendskabet om din virksomed med en relativ billig klikpris, og engager målgruppen med konverteringsvenlige annoncer i form af billeder, videoer og animationer.

Audience Targeting

84% af den danske befolkning mellem 16-74 årige har en facebook profil og 54% har en Instagram profil. Det giver mulighed for at nå stort set hele Danmarks befolkning.

Ecommerce

Udnyt Facebook Pixel og øg salget af dine produkter/tjenester ved at vise annoncer til de personer, som har besøgt din hjemmeside eller inteageret med din virksomhed online.

“Online Relation har gennemført målrettede marketingkampagner for os. Vores Ecommerce er vokset d.d med 687%, og kendskabet til Grønagergård Savværk A/S er vokset – resultaterne taler sit eget sprog ”.

Jan Kristensen
Direktør | Grønagergård Savværk A/S
The proof is in the numbers

Why paid search Ads can bring in the numbers

38%

of growth rate in brand awareness for businesses that start doing Search Ads

100%

of total clicks on search results page are Search Ads, serving as proof that a dependence on SEO alone limits your potential for more traffic and leads.

82%

of clicks on Search Ads are more likely to buy, making for better leads

FAQ om Meta annoncering

Det kan være svært at finde rundt i alle de tekniske muligheder der eksistere i dag. Derfor kan du har se de spørgsmål vi oftest får.

Prisen på Meta-annoncer kan variere meget afhængigt af flere faktorer, herunder din målgruppe, annoncemål, annoncemængde og konkurrence. Adespresso.com har gennem årene lavet flere undersøgelser på bl.a. klikpriser, som viser at i Danmark er den gennemsnitlige pris pr. klik 1,48-8,18 kr. per. klik. Dette er et meget groft skøn, da prisen afhænger af rigtig rigtig mange faktorer, og hvilket annonce mål der vælges for annonceringen.

 

Det er vigtigt at sætte et budget, der stemmer overens med dine annonceringsmål, mens du tester forskellige annoncestrategier for at afgøre, hvad der fungerer bedst til din specifikke kampagne. Facebook Ads Manager giver værktøjer til at hjælpe os med at kontrollere og optimere dit forbrug.

Hvor succesrige Facebook-annoncer vil være for din virksomhed afhænger af dine specifikke mål, målgruppe og hvor effektivt kampagnerne styres. Vores betalte sociale eksperter har prøvet og testet strategier til at implementere på dine fremtidige kampagner, der giver dig mulighed for at nå dine ideelle kunder og promovere dine produkter og tjenester effektivt. Vi har afprøvet mange forskellige strategier i form af tekstsammensætninger, billeder, videoer, animationer og meget mere, som har ført til en helt konkret strategi, der er bygget op over budgetfordeling i en salgstragt. 

Faktorer, som skal overvejes, når vi afgør om Meta-annoncering passer til en virksomhed omfatter følgende:

  • Målgruppe
  • Annoncekvalitet
  • Annoncemål
  • Budget og ROI (investeringsafkast)
  • Målretning og optimering
  • Konkurrence
  • Langsigtet strategi

I sidste ende er værdien af Meta-annoncer subjektiv og afhænger af din virksomheds unikke tilgang. Mange virksomheder, vi samarbejder med, har haft succes med Meta-annoncer, da vi har en strategisk tilgang og sikre at annonceringen stemmer overens med mål og budgetter. Vi er transparente og siger ærligt hvis Meta annoncering ikke vil skabe de resultater du forventer for virksomheden.

Ja det gør vi! Online Relation har 1 dedikeret grafiker, 1 animator og en tekstforfatter, som har stor erfaring i at lave kreativt indhold, som er tilpasset din virksomhed. Det betyder rent praktisk at vi er 4 mennesker med hver deres ekspertise til at opstarte en kampagne. Er det muligt du selv levere indholdet til kampagnen? Ja det er det, og vi guider dig gerne, samt rådgiver dig. Hertil skal det dog nævnes at hvis det leverede materiale ikke imødekommer et vist niveau vil det være svært at opnå eventuelle ønskede resultater.

Vores team er gennemsigtig, fleksibelt og passioneret. Vi ser os selv som en forlængelse af dit team, så din succes er vores succes. 

Vi vil ikke hvile på laurbærrene, når annonceringen er succesfuld. Vi søger konsekvent efter måder, hvorpå vi kan optimere din facebook-kampagne for bedre resultater. Derudover overvåger vi kampagner nøje for at sikre, at forbedringer sættes i gang så hurtigt som muligt. Det betyder, at du altid ved, hvor dine penge bliver brugt, og hvordan vi arbejder på at forbedre din strategi i Meta universitet.

bloggen

Relaterede guides

Bliv inspireret til at blive klogere i alt ligefra Digital Marketing til Webudvikling. Få tips og tricks til hvordan du selv kan komme i gang med SEO og se videoguides til hvordan du bruger WordPress & WooCommerce.
Holistisk marketing
Digital Marketing
Mads Kristensen

Holistisk Marketing

Holistisk markedsføring er en tilgang, der går ud over traditionelle metoder ved at betragte virksomhedens markedsføringsaktiviteter som en sammenhængende og integreret helhed.

Læs Mere »
Multichannel Marketing-Strategi
Digital Marketing
Mads Kristensen

Multi-Channel Marketing Strategi

Mange virksomheder bruger en multi-channel marketingstrategi til at styre deres kommunikation med deres kunder, hvilket efterlader de fleste af disse kanaler

Læs Mere »
Siteground Hosting

Lukrative hosting og vedligeholdelsplaner