opbyg stærke kunderelationer

Marketing Automation

Marketing automation øger effektiviteten, automatiserer gentagne opgaver, styrker kundeengagementet, og modner lovende leads for at optimere din virksomheds marketingindsats og vækst.
Marketing Automation - Hvad er det

Personlige kundeoplevelser

Vi designer ikke blot attraktive WordPress-hjemmesider og eksekverer målrettede online marketingkampagner. Vi går et skridt videre ved at præsentere dig for en revolutionerende tilgang til marketing: Marketing Automation.

Marketing Automation er en form for digital transformation, der går ud på at automatisere og optimere dine marketingaktiviteter. Fra automatiserede e-mail-kampagner og lead scoring til målrettet indhold og personlige kundeoplevelser, er formålet at frigive tid og ressourcer samtidig med at øge effektiviteten og konverteringsraten.

En af vores værdigrundlag er at tilbyde omkostningseffektive løsninger via open source platforme, og derfor bruger vi Mautic som ikke koster din virksomhed et månedligt abonnement.

Online Relation

Skab Vækst med avanceret Marketing Automation

Mautic Marketing Automation

Forbedre din konverteringsrate

Ved at indføre intelligente automatiseringer i din markedsføring kan du reagere proaktivt på kundeinteraktioner, følge op på potentielle kunder og levere relevant indhold på det rette tidspunkt.

Dette skaber ikke kun en mere engagerende kundeoplevelse, men det kan også forbedre din konverteringsrate og øge loyaliteten blandt dine eksisterende kunder.

Identificér dine varmeste leads

En central del af vores tilbud er avanceret lead scoring. Ved hjælp af marketing automation platformen Mautic evaluerer vi dine leads baseret på deres interaktioner og adfærd. Dette giver dig mulighed for at fokusere dine salgsindsatser på de mest lovende potentielle kunder og øge sandsynligheden for at konvertere dem til loyale kunder.

 • Effektiv Tidsstyring: Marketing automation automatiserer gentagne opgaver, frigør tid og ressourcer. Dette muliggør fokus på strategisk planlægning og kreative initiativer.
 • Målrettet Kommunikation: Automatiserede kampagner tillader personlig og målrettet kommunikation. Øg engagement ved at levere relevant indhold baseret på kundens adfærd og præferencer.
 • Datadrevne Beslutninger: Marketing automation leverer omfattende dataindsigt. Ved at analysere resultaterne af kampagner kan virksomheder træffe datadrevne beslutninger og optimere deres marketingstrategi.
Gratis Marketing Automation
Skab succes

Vi eksekvere på hvad vi siger

At vælge den rigtige virksomhed til at håndtere din markedsføring og web-løsninger er en stor beslutning, som kræver den rigtige mavefornemmelse og sikkerhed i de resultater du får ud af din investering.

Skab Succes

3 fordele ved at arbejde med Marketing Automation

Forbedret Effektivitet

Marketing automation automatiserer gentagne opgaver som e-mail-markedsføring og lead-nurturing, hvilket frigør tid og ressourcer. Dette muliggør en mere fokuseret og strategisk tilgang til marketingindsatsen.

Præcis Lead Scoring

Ved hjælp af marketing automation kan virksomheder implementere nøjagtige lead-scoring-mekanismer. Dette identificerer de mest kvalificerede leads, hvilket sparer salgsteamet tid og øger konverteringsraten.

Øget ROI

Marketing automation giver mulighed for at måle og optimere kampagner baseret på dataindsigt. Dette øger return on investment og tillader mere målrettet, personlig kommunikation med potentielle og eksisterende kunder.

“Online Relation har været en uvurderlig hjælp samt støtte i forbindelse med opstart af egen hjemmeside. Online Relation har altid været klar til at hjælpe i det sekund, jeg stødte ind i problemer. Jeg er blevet involveret i de support spørgsmål jeg har haft, således processen også blev lærerig for mig. Jeg kan klart give mine varmeste anbefalinger! ”.

Benedikte
Bene Soie

Transparente priser og planer

Et langvarig samarbejde handler om ordentlighed, transparens og eksekvering. Derfor er vi altid transparente med konkrete priser og hvad din virksomhed får for pengene.

Standard

Med denne plan får du et 5 timers klippekort. Vi fakturere ikke pr. påbegyndt kvarter, men påbegyndt minut, hvilket sikrer du får mest muligt ud af din WordPress Support investering.
2.250 kr pr. klippekort ekskl. moms
 • 5 timer support
 • Support i åbningstid
 • Wordpress support
 • WooCommerce support

Pro

Med denne plan får du et 10 timers klippekort . Vi fakturere ikke pr. påbegyndt kvarter, men påbegyndt minut, hvilket sikrer du får mest muligt ud af din WordPress Support investering.
3.750 kr pr. klippekort ekskl. moms
 • 10 timer support
 • 24/7 support
 • Wordpress support
 • WooCommerce support
 • Virus & Malware fjernelse
 • Videoguide til dig af løsningen
 • Spar 750 kr ift. standard plan
Populær

Fleksibel

Ønsker du en fleksibelplan, hvor fakturering sker en måned bagud er dette en god løsning. Før en problemstilling løses vil du få et estimat, og der faktureres pr. påbegyndt kvarter.
498 kr pr. time ekskl. moms
 • Opgave estimeres skriftligt
 • 24/7 support
 • Wordpress support
 • WooCommerce support
 • Virus & Malware fjernelse​
 • Videoguide til dig af løsningen
 • Avancerede support spørgsmål
 • PHP fejlfinding & rettelser
 • Flytning af hjemmeside host
 • Efterfølgende monitorering

Transparente priser og planer

Et langvarig samarbejde handler om ordentlighed, transparens og eksekvering. Derfor er vi altid transparente med konkrete priser og hvad din virksomhed får for pengene.

Standard

Enter your description
450 kr pr. måned
 • List Item #1
 • List Item #2
 • List Item #3

Pro

Enter your description
450 kr pr. måned
 • List Item #1
 • List Item #2
 • List Item #3
Populær

FAQ om Marketing Automation

Det kan være svært at finde rundt i alle de tekniske muligheder der eksistere i dag. Derfor kan du har se de spørgsmål vi oftest får.

Mautic er et open-source marketing automation system, der giver virksomheder og organisationer mulighed for at automatisere dine marketingprocesser. Mautic kan være et centralt værktøj til at planlægge, udføre og overvåge en bred vifte af marketingaktiviteter på tværs af forskellige digitale kanaler.

Som et open-source system betyder det, at Mautic’s kildekode er offentligt tilgængelig, og du har mulighed for at tilpasse og udvide systemet i overensstemmelse med deres unikke behov. Dette adskiller det fra kommercielle marketing automation løsninger og giver brugerne en høj grad af fleksibilitet og kontrol.

Mautic muliggør automatisering af opgaver såsom e-mail-marketing, leadnurturing, segmentering af målgruppen, lead scoring og analyse af kampagneeffektivitet. Platformen integrerer også med sociale medier og giver dig mulighed for at skabe sammenhængende og personaliserede marketingkampagner.

En væsentlig fordel ved Mautic er dets evne til at tilbyde effektive marketingautomationfunktioner uden de høje omkostninger, der ofte er forbundet med kommercielle alternativer. Dette gør det til en attraktiv løsning for virksomheder, der ønsker avancerede marketingautomationværktøjer uden at gå på kompromis med tilpasningsmuligheder og kontrol over deres marketingstrategi.

Mautic understøtter brugen af sporing af hjemmesideadfærd ved hjælp af en tracking pixel. Det er et stykke JavaScript-kode, der tilføjes til dine hjemmeside for at spore besøgendes adfærd og interaktioner. Det giver mulighed for at indsamle data om, hvordan brugerne interagerer med din hjemmeside, hvilke sider de besøger, hvor længe de bliver, og hvilke handlinger de udfører.

Typisk omfatter Mautic Pixel-funktionaliteten:

 1. Sidevisninger: Registrerer hvilke sider den besøgende ser.

 2. Formularinteraktion: Sporer, når besøgende udfylder formularer.

 3. Kliksporing: Identificerer, hvilke links og knapper den besøgende klikker på.

 4. Downloads: Sporer downloads af filer fra din hjemmeside.

 5. E-mail-sporing: Følger interaktion med e-mails, hvis de er åbnet eller klikket på.

 6. e-Commerce begivenheder:  Hvis den besøgende tilføjer en vare til kurv eller køber varer på din webshop.

Ved at indsamle disse data kan du opbygge en mere detaljeret profil af dine besøgendes adfærd, hvilket kan bruges til at skabe mere målrettede og personlige marketingkampagner.

 

bloggen

Relaterede guides

Bliv inspireret til at blive klogere i alt ligefra Digital Marketing til Webudvikling. Få tips og tricks til hvordan du selv kan komme i gang med SEO og se videoguides til hvordan du bruger WordPress & WooCommerce.
Holistisk marketing
Digital Marketing
Mads Kristensen

Holistisk Marketing

Holistisk markedsføring er en tilgang, der går ud over traditionelle metoder ved at betragte virksomhedens markedsføringsaktiviteter som en sammenhængende og integreret helhed.

Læs Mere »
Multichannel Marketing-Strategi
Digital Marketing
Mads Kristensen

Multi-Channel Marketing Strategi

Mange virksomheder bruger en multi-channel marketingstrategi til at styre deres kommunikation med deres kunder, hvilket efterlader de fleste af disse kanaler

Læs Mere »

Skal vi tage en snak om en Marketing Automation løsning?

Siteground Hosting

Lukrative hosting og vedligeholdelsplaner