opbyg stærke kunderelationer

Lokal Synlighed På Google

Lokal SEO er arbejdet med at optimere din online tilstedeværelse for at øge lokal trafik, synlighed og brandbevidsthed. Hvis du har en lokal virksomhed, har du brug for geografisk relevant trafik til din hjemmeside.
SEO - Lokal Synlighed

Hvad er lokal SEO?

Lokal SEO er en del af en marketingstrategi der kan bruges, hvis du er en lokal virksomhed – det vil sige, hvis din virksomhed strengt set sælger lokalt.

Lokal SEO giver dig mulighed for at målrette mod kunder, der er tæt på din virksomhed, øge din virksomheds synlighed i søgemaskinerne, samt få flere kunder og øge omsætningen i din virksomhed.

lokal seo | online relation

Eksperter med +10 års erfaring i WordPress

SEO lokal Horsens

Hvorfor er lokal SEO vigtigt?

Forskellen mellem lokal SEO og “almindelig” SEO er, at lokal SEO er fokuseret på at få din virksomhed til at skille sig ud i dit specifikke geografiske område. SEO er generelt fokuseret på at give virksomheder mere synlighed i søgemaskinerne, hvor lokal SEO primært beskæftiger sig med at øge placeringer i et geografisk område.

Hvorfor er lokal SEO vigtigt?

Lokal SEO er, selvom den er mere enkel end SEO, en kompleks og detaljeret opgave, der kræver meget hårdt arbejde og viden. Det tager ikke kun tid at mestre, men det er et fuldtidsjob i sig selv, hvilket betyder, at du skal have tid til konsekvent at arbejde med det kontinuerligt. . 

At drive en virksomhed er ikke nogen nem opgave – det ved vi. 

Lokal SEO Strategi
Skab succes

Vi eksekvere på hvad vi siger

At vælge den rigtige virksomhed til at håndtere din markedsføring og web-løsninger er en stor beslutning, som kræver den rigtige mavefornemmelse og sikkerhed i de resultater du får ud af din investering.

Skab Succes

3 fordele ved at arbejde med Lokal Synlighed På Google

Bedre online synlighed

Din virksomhed bliver fundet af de rigtige personer (dem, der er interesseret i dit specifikke produkt eller ydelse i deres lokalområde) på det rigtige tidspunkt.

Målrettet trafik

Lokal SEO forbedre den relevante trafik, som kommer til din hjemmeside. Når brugeren finder din virksomhedsprofil eller på Google Maps er de tæt på din virksomhed.

Flere opkald fra lokale

Optimering af din Google-virksomhedsprofil kan føre til øget synlighed på Google Maps. Det vil igen føre til flere opkald og flere besøg i butikken.

“Mads fra Online Relation er vores faste konsulent. Vi har har et ønske om at vækste vores online forretning. I den proces har Mads fungeret som en professionel og effektiv konsulent, som  har været en stor del af at fastsætte en strategi, hvor lokal SEO er en del af denne. Vi arbejder i dag mere effektivt med Google Business Profile, og ser tydelige resultater af vores arbejde”.

Jan Kristensen
Grønagergård Savværk A/S

Transparente priser og planer

Et langvarig samarbejde handler om ordentlighed, transparens og eksekvering. Derfor er vi altid transparente med konkrete priser og hvad din virksomhed får for pengene.

Standard

Enter your description
1.500 kr pr. måned
 • Bliv vist Google Maps
 • Upload af billeder
 • 4 månedlige opdateringer

Pro

Enter your description
2.000 kr pr. måned
 • Bliv vist Google Maps
 • Upload af billeder
 • 6 månedlige opdateringer
 • Oprettelse af produkter
 • Besvarelse af anmeldelser
Populær

FAQ om Lokal Synlighed På Google

Det kan være svært at finde rundt i alle de tekniske muligheder der eksistere i dag. Derfor kan du har se de spørgsmål vi oftest får.

 • Som navnet antyder, giver Google Business Profile dig mulighed for at oprette din virksomhed på Google.

Når en forbruger søger efter din virksomhed på Google – eller bruger relevante søgeord relateret til din virksomhed – vil du gerne sikre dig, at de har alle de oplysninger, de har brug for at besøge, foretage et køb eller kontakte din virksomhed.

Hvordan opnår du det?

Med den nye Google Business Profile (tidligere kaldt Google My Business) kan du ikke kun oprette en din virksomhed på Google, men du kan også administrere din virksomheds tilstedeværelse på Googles søgemaskine. Det tager ikke lang tid at oprette din Google Business Profile.

Derfor gør Google Business Profile det nemt at:

 • Man kan engagere og vise anmeldelser af din virksomhed.
 • Angiv vigtige oplysninger om din virksomhed, såsom dine åbningstider, telefonnummer og meget mere.
 • Gør det nemt for dine kunder at få rutevejledning til din virksomheds placering.
 • Markedsfør virksomhedsbegivenheder og nyheder.
 • Tilføj billeder af din virksomhed.
 • Opret produkter og produktkategorier
 • Opret generelle opdateringer fra din virksomhed, som bliver vist på din profil.

Det er helt gratis at oprette og bruge Google Business Profile.

Ja det kan du bestemt, men det kræver at du sætter dig ind i hvordan Google Business Profile fungere, og at du er villig til at investere din tid i det. Mange virksomheder opretter en Google Business Profile, og så bliver der ikke rørt ved den i mange år. Det er i og for sig også godt nok, men hvis du vil have resultater kræver det en kontinuerlig vedligeholdelse, men vigtigst af alt opdatering af billeder, nyheder, produkter, produktkategorier mm. 

Det kan tage alt fra et par timer og op til 21 dage. Google har en verifikationsproces hvor du skal verificere din virksomhed. Det kan gøres på forskellige måder, som vi nok skal guide dig i gennem. Det eneste krav er at du har en mail der er tilknyttet Google. Hvis du laver nogle grundlæggende ændringer på din Google Business Profile vil det tage mellem 24 – 48 timer før det bliver vist på Google.

bloggen

Relaterede guides

Bliv inspireret til at blive klogere i alt ligefra Digital Marketing til Webudvikling. Få tips og tricks til hvordan du selv kan komme i gang med SEO og se videoguides til hvordan du bruger WordPress & WooCommerce.
Holistisk marketing
Digital Marketing
Mads Kristensen

Holistisk Marketing

Holistisk markedsføring er en tilgang, der går ud over traditionelle metoder ved at betragte virksomhedens markedsføringsaktiviteter som en sammenhængende og integreret helhed.

Læs Mere »
Multichannel Marketing-Strategi
Digital Marketing
Mads Kristensen

Multi-Channel Marketing Strategi

Mange virksomheder bruger en multi-channel marketingstrategi til at styre deres kommunikation med deres kunder, hvilket efterlader de fleste af disse kanaler

Læs Mere »

Skal vi tage en snak om en Lokal Synlighed På Google løsning?

Siteground Hosting

Lukrative hosting og vedligeholdelsplaner